divendres, 30 de desembre del 2011

Presentacions de l’assignatura

L’últim mes de classes, en l’assignatura d’UDTIC ens hem centrat en exposar per grups els diferents temes que hem investigat al llarg del semestre. L’objectiu era poder explicar un tema que englobi aspectes de l’educació i aspectes en relació a les noves tecnologies. Per a fer-ho comptàvem amb 40 minuts per a fer una exposició didàctica i informativa.

Crec que tots els membres dels grups s’han implicat en la seva feina, sovint en els treballs en grup algun membre s’aïlla de la feina dels companys, però en aquests cas no ha estat tan visible. Principalment es deu que a classe vam disposar de temps per a tractar-ho i al ser grups de 3 o 4 persones es podia treballar bé i tots els membres podien participar.

Vull valorar molt positivament que al llarg de les presentacions he après molts recursos interessants que no havíem tractat al llarg de l’assignatura. Destacar, per exemple, la web luminosity que ens ajuda a desenvolupar les competències cognitives; o el moodle, un recurs molt útil per el nostre futur fer de mestres.

També destacar que tots hem utilitzat moltes de les possibilitats que ens ofereixen les TIC per a fer les presentacions, i no només utilitzar el power point. S’han fet enquestes, google docs compartits, activitats amb pissarra digital,... moltes presentacions diferents entre elles i amb recursos diferents.

La meva valoració en general és molt positiva, no només per el treball cognitiu fet abans de les exposicions, sinó per les sessions que s’han destinat a la seva presentació. Tenint present que a cada presentació he après nous recursos i nous coneixements en l’educació i les TIC, puc considerar que ha estat molt positiu dedicar aquest temps per a que tothom pogués explicar i ensenyar la seva experiència al voltant d’un tema. Només afegir que quan és un company o una companya qui t’explica el contingut, sovint és més atractiu de rebre i de interioritzar. Bona feina companys!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada